2024 Resultat Bjurfors Open

Den femte upplagan av Bjurfors outdoor open spelades den 20 april 2024.

Sedan starten 2018 har vi haft bra uppslutning med deltagare och så även i år.
36 trippellag kom till start, fördelade på nio grupper.
Matcherna började på 3 – 3 i gruppen och 16- delsfinalen i A-slutspelet.

Förmiddagen bjöd på riktigt skönt väder efter en natt med frost. Planenligt startade vi spelet strax före kl. 9 och runt 12 – tiden var alla grupper klara

Fyra utjämningsmatcher sattes igång så fort det gick och snart var tyvärr de första lagen på väg hem efter förlust i första slutspelsomgången.

Redan tidigt mötes flera av lagen som kunde tänkas ta hem dagens spel. Tidigare vinnare Hallberg, Skog och Viktor von Eggers Patron åkte i kvarten mot Kian, Pascal från DON och Jonny Patron KÄR. Så även trion Mikael L, Jesper Partoft LBO och Dennis Svensson LVÄ som fick respass av Bosse P och 2 x Wiik LBO. Båda matcherna slutade 13 – 9.

I semifinalen ställdes dessa mot två hemmalag Jannica, Patrik och Mathias samt Thor, Marcus R och Anders P, medlem i LVÄ, spelandes för KÄV. Tyvärr blev det stopp där och de tippade topplagen med Patron på ena sidan och Wiik/Persson LBO på andra infriades.

Här blev det en snabb affär där gänget från LBO spelade hem matchen på fyra omgångar med 13 – 1.


Vi säger grattis till Bo Persson, David och Patrik Wiik från LBO till segern i årets Bjurfors Open. Här flankerade av tvåorna Pascal DON, Kian DON och Jonny Patron KÄR.

Förutom de synliga priserna på bilden så fanns det även vars ett kuvert med ett presentkort från Tirups Örtagård, Staffanstorp.

Sponsorer:
Andreas och Mattias på Bjurfors Mäklarbyrå i Staffanstorp ska ha ett stort tack för grillningen och maten samt fina priser till vinnarna.
Gullviks sponsrade med tre fina knivset signerade Leif Mannerström.

Bilder: Lillen Vänner

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.