Våra tävlingar

Våra tävlingar
- Lillens FemKamp öppen klass 5-6 spelare i varje lag.
- Bjurfors Outdoor Open Öppen trippel i april.
- Sommarslaget Öppen/V55 trippel i augusti.
- Äpplekriget V 55 dubbel i oktober.
- Måndagsserien

Sedan Äpplegårdens Boule Center stod färdig 2017, så öppnades möjligheter för Lillens Vänner att anordna tävlingar. Det började med att Bjurfors i Staffanstorp hörde av sig och ville sponsra en bouleklubb med en tävling. Vår grannklubb Staffanstorps Bouleklubb hade redan en sponsor i Sv. Fastighetsförmedlning så vi tog kontakt med ansvariga på Bjurfors och körde en test inomhus i gamla hallen våren 2017. Efter att Äpplegården stod färdiga med sina utebanor så körde vi igång på riktigt. Bilder från Bjurfors Open indoor 2017


Bjurfors Outdoor Open var först ut av våra arrangerade tävlingar 2018. Spelas som gruppspel med A-C slutspel.

Äpplekriget tillkom i oktober 2019. Spelas som V 55 - Monrad

Höstslaget (numera Sommarslaget) kom till under 2020 då många tävlingar var inställda på grund av pandemin så skapades Höstslaget i september för att få till någon form av tävling under hösten efter lättnader i restriktionerna. Tävlingen spelades inomhus första gången.

Sommarslaget. En lite annorlunda spelform testades, en trippel- och en singel/dubbel match inom ramen för ett möte i monrad. Tävling övergick till Sommarslaget 2021 och flyttade utomhus istället för att kunna ta emot fler lag.

Lillens FemKampen tillkom våren 2023 då någon medlem saknade tävlingar i närområdet. Femkampen spelas som lagtävling med minst fem och max sex spelare anmälda. En trippel och en dubbel spelas under varje möte. Totalt ska fem matcher spelas.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.