2022 Resultat Bjurfors

Så fick vi äntligen spela Bjurfors Outdoor Open igen efter två år av nedstäning pga. pandemin.

24 vinterklädda lag anlände i god tid till banorna i den svala aprilmorgonen. På utsatt tid startade tävlingen kl. 9. Alla matcher började på 3 - 3 fram till kvartsfinalerna i slutspelet.

Vädret var mestadels soligt men en vass vind och lagom till efter lunchen så vräkte det ner mestadels hagel och banorna var vid något tillfälle vita. Domare och tävlingsledning tillät 5 min paus i spelet när det var som värst men, se då slutade det och solen anlände kort därefter igen.

Årets startfält var av hög klass där flera landslagmeriterade spelare fanns med. Landslagsspelaren Simon Åkesson var på plats tillsammans med Thor A Hjelm och Pontus Ekman. Idag blev det en delad tredje plats.

Vår sponsor, Bjurfors Staffanstorp, hanterade som vanligt grillen och vände hamburgare och korvar i några timmar på innergården. Förutom att de bjöd på maten så hade goodiebags med till vinnarna. Stort tack till Andreas och Mattias Petersson för ert angemang.

Så till årets resultat.

Bill Jakobsson, Jerry Käsper och Anders Blixt, QUA tog hem finalen mot Håkan Hallberg, Viktor von Eggers Patron och Henri von Eggers Patron, KÄR med 13 - 0

Bill Jakobsson, Jerry Käsper och Anders Blixt, QUA

Håkan Hallberg, Viktor von Eggers Patron och Henri von Eggers Patron, KÄR

Delad tredje plats


Thor Hjelm, Simon Åkesson och Pontus Ekman Lars Cato, Anders Månsson och Claus Sjöholm

B-final

I B - finalen gjorde två lag från SME upp om platserna 1-2.
Längsta strået tog Per Svensson,Aleksander Pernat och Lars Ekdahl SME som final slog Mattias Glavas,Björn Andersson och Anders Neroth SME

Tack för i år och välkomna nästa år!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.