Svenska Cupen 2023

Publicerad måndag 2 okt, 08:32

Lillens var representerade i båda veteranklasserna den gångna helgen 30 sept - 1 okt. i Tyringe. För V55 spelarna så behövdes det vinst i båda de avgörande tripplarna mot QUA men tyvärr förlust med 9-13 i den ena av två och då var saken klar, QUA vidare till 8-dels final mot TBL, Trelleborg, som de vann och tillsammans med LBO får representera SSBF i finalen den 21-22 oktober i Skövde.

Som brukligt fick V65 laget starta mot Kärnan från Helsingborg (märkligt). Förlust med 1-4 och vårt hopp stod till att vinna återstående lagmöten och hoppas på att Kärnan skulle förlora ett av dem. Vi vann med 4-1 mot Simrishamn och med 3-2 mot QUA men det räckte tyvärr inte. KÄR vann alla tre mötena och får åka till Lindome för finalspel den 21-22 okt.

Tyvärr för alla lagen i V65 hade man tidsbegrännings i alla matcherna till 45 min??!!. Dåligt förbundsbeslut tyckte de flesta.....

Damlaget åkte till Åstorp för sitt kval och fick möta LBO. Det stodd 2-2 efter singelspelet. I följande dubblar tog LBO hem båda och därmed blev det inget trippelspel eftersom chansen att komma ifatt inte fanns. Enligt rapporten så spelade laget bra men det var det jämna matcher där det till sist var LBO som drog det ängsta strået och gick vidare.


Foto: B Bankemo
Matchen mot QUA i V55 under lördagen.

Fler bilder hittar ni i Bildgalleriet under Svenska Cupen.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.