Klubbutbyte mot QUA 2023

Publicerad måndag 13 nov, 07:27

NYHETERSenast var det 2019 - nu var det dags igen efter att Covid 19 viruset lagt sorti på klubbträffar under några år. Det var Lillens tur att anordna och redan i våras pratade vi om att "det var svårt med lediga helger" men 12 nov verkar bra. Ända tills vi upptäckte att det är Fars dag och sedan spelar Malmö FF en avgörande match om SM guldet mot Elfsborg kl. 15.00 samma dag. Hur skulle vi få ihop detta?


Foto: Lynn L

Fler bilder från träffen hittar du HÄR.

Så fick vi äntligen till ett utbyte mot våra vänner i Quatre Boule. Det satt hårt inne eftersom flera av deras bättre spelare inte kunde den aktuella dagen på grund av att Fars dag skulle firas eller så skulle man på Eleda stadion för att se den avgörande matchen om SM guldet mellan MFF - Elfsborg.

Dagen startade med att vi lottade första omgången, klubb mot klubb, och sedan spelades det fyra monrad på det. Redan efter första omgången så tog Lillens ett grep om mötet med 8-2 favör. Efter andra omgången stod det 16-4. Qua kom inte upp i klass med vad man brukar prestera och då skeenade siffrorna iväg.

Efter två matcher dukade vi upp dagens lunch fika med bullar, pålägg och lite grönt. Efter ytterligare två matcher, alla spelades på tid, så fullbordades hemmavinsten med 32 - 8.

Stort tack för att vi kunde genomföra träffen med benägen hjälp med lag från Smedkulan, (Anders N o Inge) och Lillens (Birgitta A B och Micke S) som iklädde sig stöttnings rollen för QUA´s skull.

Trots förlusten för våra gäster så var det bara glada miner under dagen och alla som var oroliga för att missa TV sändningen 15.00 och MFF´s 23 Guld kunde lugnt lämna Äpplegården strax före 14.30 .Vi ser fram emot ert försök till revansch framåt våren. // Bernt B

Resultat över fyra matcher.

--------------------------------

Hämtat från Quatre Boules Facebook grupp.

"JÄMNT I TOPPEN NÄR QUA MÖTTE LILLEN

Oj, vad jämnt det blev i toppen när QUA mötte Lillens Vänner i ett vänskapsutbyte. Tyvärr var det bara lag från Lillens Vänner i toppen.

Fyra av deras dubbellag nådde fullt pott, det vill säga fyra vinster. Ytterligare fem lag hade tre vinster.

Bästa lag från Quatre Boule blev Matts Lindén och Michael Uppström med två segrar följda av Dennis Paulsson/Lynn Ljungberg och fem till med en seger.

Som ni förstår så var hemmalaget från Staffanstorp helt överlägset denna dag. Någon gästvänlighet var det inte tal om förutom när det gällde fikat som dukades upp efter två omgångar.

Arrangemanget flöt på tidsmässigt så som hade planerats och utlovats. Det kan vi tacka klubbens ordförande Bernt Bankemo för. Han skötte sekretariatet på bästa möjliga sätt och hann dessutom med att plocka hem tre vinster till klubben i sällskap med Benny Olsson.

Vi säger tack för den här gången och välkomnar våra vänner till Bouletoftahallen för ett nytt utbyte framåt våren. Då ska de få se på andra boular…

Dennis Paulsson"

-----------------------------


Foto: Dennis P

Hämtat från Quatre Boules Facebook grupp.

"TOPPEN, LILLEN! Här är de tre bäst placerade lagen i vänskapsutbytet mellan Quatre Boule och Lillens Vänner. Samtliga från Lillen. Vinnare Marcus Rundqvist och Linus Magnusson (mitten) 4 vinster plus 34, tvåa Göran Pettersson/Jesper Partoft (till höger) 4 plus 33 och Jörgen Grönberg/Anders Månsson 4 plus 27.

Per Holst och Claus Sjöholm var det fjärde laget med fyra vinster, 4 plus 22.

Dennis Paulsson"

-----------------------------------------------------

Vill framföra ett stort tack till alla som på något sett hjälpte till med att fixa "frukosten" efter två matcher och till er som ordnade städningen, från bord till golv, så när prisutdelningen var klar kunde även jag och Birgitta samla ihop våra saker och åka hem. Så tacksamma för det!!

Bernt Bankemo, ordf. och ansvarig tävlingsledare.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.